Ezee Pod+

Pod systemet vårt er en kompakt vaping-enhet som bruker ferdigfylte pods som inneholder e-væske. Inneholder et langvarig batteri som produserer en sterkere, fyldigere damp. Pods inneholder 2ml e-væske som gir opptil 600 drag. Kun 279,95 kr.

Ezee Pod+

Ezee Go

Engangs vape som ser ut, føles og smaker akkurat som en ekte sigarett. Den har et munnstykke med myk spiss som en vanlig sigarett og veier bare 10 gram. Fra kun 239,75 kr for en pakke med 5, med kvantumsrabatt.

Ezee Go

Ezee Puff+

Ezee Puff+ er en engangs vape med 2ml e-væske doblet av våre andre engangs vapes. Opptil 600 drag i hver. 6 forskjellige smaker, nikotinfri. Fra kun 47,95 kr med kvantumsrabatt.

Ezee Puff+

Ezee Puff

Engangs vape med slank og elegant design, inneholder 1ml væske med opptil 300 drag. Velg mellom 8 smaker alle nikotinfrie. Inneholder ICE e-væske som gir en kjølende effekt. Fra kun 33,84 kr. med kvantumsrabatt.

Ezee Puff

Ezee

Nyt den samme enkelheten og autentiske sigarettopplevelsen som i en engangs med vårt Ezee Startpakke. Å være oppladbar er denne e-sigaretten mer kostnadseffektiv. Bare 259,95 kr.

Ezee

Filtre

Filtre til ditt Ezee startsett. Refiller i tobakk og mentolsmak. Velg mellom 20mg, 12mg eller nikotinfri. Hver pakke inneholder 3 filtre. Fra kun 84,95 kr med kvantumsrabatt.

Filtre

SIKKERHET OG SERVICE
Hei, jeg er Jes, grunnlegger og administrerende direktør for Ezee e-sigaretter, et selskap som fokuserer på høykvalitetsprodukter og autentisk røykeopplevelse.

SIKKERHET OG SERVICE

Om Ezee
Mens du er her, hvorfor ikke ta en titt på hvem vi er, og hvorfor vi har lykkes med å betjene vapers over hele verden.

Om Ezee

Oppdag det grunnleggende om engangs vapes i vår nybegynner vennlige guide. Lær hva de er og hvordan du bruker dem trinn for trinn.

EU REGISTRERT
Ezee er EU TPD-registrert, et obligatorisk krav for salg av vapingprodukter i EU. Sikrer deg kvalitetsprodukter

EU REGISTRERT

Vaping: FAQ
Hvis du nettopp har begynt å vape, vil du definitivt ha noen spørsmål, men ikke bekymre deg, bare les gjennom vår Vaping FAQ.

Vaping: FAQ

RØYKFRI?
Med tanke på det svimlende utvalget av over 4000 skadelige giftstoffer som finnes i tobakksrøyk, er det kanskje på tide å slutte med vanen.

RØYKFRI?

Ezee e-sigaretter - Den norske nettspesialisten for vape.

Hos Ezee e-sigaretter er vårt hovedmål å hjelpe røykere med å bytte til damping. Vår spesialiserte nettbutikk tilbyr et bredt utvalg av våre egne produserte elektroniske sigaretter til det norske markedet.

Vi hjelper dampere i Norge og over hele verden med å finne riktig produkt til riktig pris.

Alt vi har på lager følger EU TPD-reglene, og vi er stolte av å kun tilby fullstendig testede og sporbare produkter. Uansett om det dreier seg om engangs vape eller e-sigaretter, er vi forpliktet til å bringe deg de beste varene på det norske e-sigaretmarkedet, samt en tryggere alternativ til røyking.

e-sigarett som ser ut som sigarett

Enten du handler etter den beste engangs vape, e-sigarett startpakke eller pod-systemer, står vårt høyt opplærte og vennlige kundeservice team alltid klare til å hjelpe. Vi tilbyr personlige anbefalinger og individuell veiledning for å finne det riktige damp-produktet for deg.

Ezee-e.no er virkelig en av de beste nettbutikkene for alle dine dampbehov, uansett erfaring eller budsjett. Med produkter av høy kvalitet, store mengde rabatter, rask og gratis frakt, er vi forpliktet til å tilby våre kunder den beste servicen.

Hvorfor Velge Ezee?

  1. Egenproduserte Produkter av Høy Kvalitet: Vi selger kun våre egne produserte varer, noe som garanterer førsteklasses kvalitet og full overholdelse av EU TPD-regler.

  2. Spesialiserte E-sigaretter: Utforsk vårt nøye utvalgte utvalg av spesialiserte e-sigaretter, designet for å imøtekomme spesifikke preferanser og budsjetter.

  3. Ekspertveiledning: Stol på vårt kunnskapsrike og vennlige kundeserviceteam for å hjelpe deg med å finne den perfekte løsningen for damping.

  4. Bekvemmelighet: Nyt rask og gratis frakt for en problemfri netthandelsopplevelse.

  5. Et Anerkjent Navn: Ezee er en ledende aktør i dampindustrien, kjent for kvalitet og kundetilfredshet.

Hva er vape og e-sigarett?

Vaping er handlingen med å inhalere og puste ut damp produsert av en elektronisk sigarett (e-sigarett). Det simulerer røyking uten å brenne tobakk. E-sigaretter varmer opp en væske (e-væske) for å skape inhalerbar damp. De viktigste komponentene er batteriet, atomizeren og e-væsken. Vaping betraktes ofte som et alternativ til tradisjonell røyking, men de langsiktige helseeffektene er fortsatt under studie. Brukere kan kontrollere nikotinnivåer og velge mellom ulike smaker.

Hva er en engangs vape?

En engangs vape er en e-sigarett som kommer klar til bruk og kastes når den går tom for e-væske. Den trenger ikke å fylles eller lades. Du trenger aldri å rengjøre eller skifte deler i e-sigaretten. Dette gjør produktet svært praktisk å bruke, spesielt for eldre mennesker. Sigaretten inneholder ca. 400 sug, og hvor lenge den varer, er avhengig av hvor mye du røyker. Engangs-e-sigaretten kommer som varianter med to forskjellige smaker; tobakksmak og mentolsmak, og ligner en vanlig sigarett. Ellers kan e-sigaretten også fås i firkantet form, og har hele åtte forskjellige smaker. Det krever ingen forberedelse, utstyr, eller annet å betjene en engangs-e-sigarett. Du kan få engangs-e-sigaretter i mange forskjellige størrelser, smaker og fasonger.

Hva er en oppladbar e-sigarett med filter?

Ezee oppladbar e-sigarett med utskiftbare filtre er et lukket system i e-sigaretten. Ofte referert til som cig-a-like. Ezee er klar til bruk når batteriet er ladet og filteret er festet. Med Ezee er det ikke nødvendig å etterfylle væske, bare erstatte filteret med et nytt når sigaretten går tom. Slik som med engangs-e-sigaretten, er den oppladbare også et veldig praktisk produkt å bruke. Forskjellen mellom de to produktene er det oppladbare batteriet. Fordi du kan gjenbruke batteriet, trenger du bare å kjøpe nye filtre. Dette gjør prisen på nye filtre billigere i forhold til engangs-e-sigaretter. Man kan på sett og vis også argumentere for at det er bedre for miljøet, da man ikke kaster e-sigaretten på bakken.

Med de oppladbare e-sigarettene får du en kraftfull «vape», hvor det også følger med en lader. De er klare til å bruke med det samme, slik at du kan forstå hvordan den fungerer før du eventuelt håndterer den selv.

Er det lovlig å ha nikotin i e-sigaretter?

Det er ulovlig for et norsk selskap å selge e-væske og engangs vape med nikotin.
Ezee er et dansk selskap og vi sender alle våre bestillinger fra Danmark. Det er derfor lovlig for oss å selge e-sigaretter med nikotin til Norge. Det er også lovlig for deg som privat forbruker i Norge å importere e-sigaretter med nikotin. Du kan lese mer om importregler til Norge her.

Ved siden av e-sigaretter med nikotin tilbyr vi også alle våre produkter som en nikotinfri løsning.

Hva er i en e-sigarett?

I utgangspunktet er ingrediensene i en e-sigarett bestående av propylenglykol (PG), vegetabilsk glyserin (VG), forskjellige smakstilsetninger og eventuelt nikotin. PG og VG er begge luktfrie væsker, som brukes i alle e-sigarett-væsker.

Væskene har forskjellig konsistens og bidrar på sin måte til smaken av e-sigaretten. Samtidig bidrar de til den kjente røykefølelsen i halsen, og derfor kombineres de ofte.

Kombinasjonen og mengden PG og VG i en e-sigarett kan variere mye fra merke til merke. Hvis du er helt ny på e-sigarettmarkedet, er det en god ide å vite forskjellene mellom PG og VG. Du kan lese mer om ingrediensene i vår bloggartikkel;

Hvordan fungerer en e-sigarett eller vape?

Vape, E-sigarett eller elektrisk sigarett – uansett hva du kaller det, er det kjært for oss, kjent for sin høye kvalitet og brukervennlighet. En Ezee e-sigarett består, forenklet sett, av et batteri, en forstøver og et filter som inneholder e-væske med eller uten nikotin. Når du inhalerer på e-sigaretten, varmer forstøveren opp e-væsken i filteret, og produserer damp som ligner røyken vi kjenner fra sigaretter. Du kan lese mye mer om det .

Hvis du har spørsmål, ta kontakt med oss via vårt kontaktskjema Vi streber etter å svare på alle e-postmeldinger innen 24 timer.